Valutaer 
Varer: (0)
Totalt: DKK0

 

Ny Stil Safir Kvarts Sort Seiko Astron GPS Solar 8X Series Titanium SSE085J1

  • Model: SSE085J1
  • 551 Antal på lager

DKK1401  DKK462
Spar: 67% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
Ny Stil Safir Kvarts Sort Seiko Astron GPS Solar 8X Series Titanium SSE085J1
Ny Stil Safir Kvarts Sort Seiko Astron GPS Solar 8X Series Titanium SSE085J1
Ny Stil Safir Kvarts Sort Seiko Astron GPS Solar 8X Series Titanium SSE085J1

Product Description:

Autoriseret forhandler
Producenten kræver stemplet garantibevis fra en autoriseret forhandler for at lave reparationer på uret. Ure.dk er autoriseret forhandler at dette mærke, og sender dermed et gyldigt og anerkendt garantibevis med din ordre.

Seiko Solar kvarts
SEIKO Solar er et batteridrevet kvartsur, der får energi fra alle former for lys (og ikke kun sollys). Energien lagres i et genopladeligt batteri, som aldrig behøver at blive udskiftet.

Safirglas
Urets skive beskyttes af safirglas, der har betragteligt højere kvalitet og styrke end traditionelt mineralglas (safir overgås kun af diamanter i hårdhed på Mohs skala). Har uret safirglas er det et tegn på ekstraordinær kvalitet.

Perpetual kalender
Uret er udstyret med et såkaldt perpetual kalenderfunktion, som er mekanisk programmeret til altid at vise den korrekte dato frem til 28. februar 2100. Urets kalender er således i stand til selv at tage højde for skudår.

Atm 10 (100 meter)
Uret er klassificeret til en vandbeskyttende effekt på 10 atm eller 100 meter. Det vil sige en trykbelastningen som modsvarer 100 meters dybde. Men da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen betragteligt, betyder en 100 meter klassificering altså ikke, at du kan dykke ned i 100 meters dybde. Som hovedregel kan et ur med 10 atm klassificering klare, at blive brugt i bad og til at svømme med, men man skal ikke dykke med det på. Bemærk: Ure med skruekrone skal have kronen skruet helt tæt for at bevare sin vandbeskyttende effekt. Sker der vandskade fordi man har glemt at skrue kronen ind dækker garantien ikke!

Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Datoviser
Du kan aflæse den aktuelle dato på urets urskive.

Selvlysende
Urets tidsmarkeringer har selvlysende belægning, der giver en længerevarende oplysende effekt i mørke.

Titanium lænke
Stilfuldt look og letvægtsegenskaber gør en titanium lænke til noget helt særligt. Dette højkvalitets materiale er resistent overfor korrosion, og er ganske blidt overfor huden, hvilket gør det ideelt for folk med særlige allergier.

Titanium urkasse
Uret er fremstillet i titanium, som er kendetegnet ved at være lettere end stål. Indeholder ikke nikkel.

Tekst på denne side tilhører Ure.dk og må ikke kopieres eller modificeres uden skriftligt samtykke.


Yderligere information

Urkassefarve Sølv, Titanium
Lænke/Rem Titaniumlænke (passer til håndled på ca 14-23 cm i omkreds)
Farve på lænke/rem Sølv, Titanium
Lænkens/remmens bredde 20 millimeter
Urskivefarve Sort
Glas Safir
Urværk Kvarts
Datovisning Ja
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Tykkelse 12 millimeter
Diameter 45 millimeter
Urkasse materiale Titanium
Låstype Foldelås
Type Mænd

Ny Stil Safir Kvarts Sort Seiko Astron GPS Solar 8X Series Titanium SSE085J1